Skip to main content

Posts

Showing posts from November 15, 2014

SELANGKAH UNTUK BERJUANG...

Asalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh...

apa khabar anda semua ?

Dah lama tak menulis sesuatu dalam blog ni..
Rasanya sejak aku habis spm...
Bahasa ku pun rasa nya dah jadi lain..
maklumlah dah lama sangat tak menulis...
maaf ye jika bahasa yang digunakan tak tepat atau mungkin tak berapa faham...
Dah 2 tahun tak silap aku..aku dah tak menulis macam dulu..
aku dah 19 sekarang..
Aahh...mmg dah lama aku tak menulis..
Sejak habis matrik aku dah tak menulis macam dulu...
ada penulisan yang aku buat..
tapi semuanya tergantung.
tak dapat nak habiskan semuanya...
Insyaallah..
aku akn habiskan nya jugak suatu hari nanti...
dah lama aku tak bergiat dalam penulisan blog ni..
dan dah lama aku tak explore semua benda dalam blog..
sebabnya kekangan waktu..
actually..aku sangat suka baca blog...
at least aku akan dapat ilmu yang bermanfaat dari sahabat-sahabat...
dekat matrik aku amek sains..so..mmg takda masa lansung nak menulis..
after habis matrik baru aku menulis  semula..tapi..banyak yang tak habis..
Sebut je mat…