Skip to main content

Posts

Showing posts from November 3, 2017

Allah sebaik-baik perancang! ^_^

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Hai hai kepada newcomer yang mungkin tiba-tiba terjumpa/terbaca blog saya atau yang dah lama mengikuti saya.

Lama dah kan saya tak update apa-apa. Berhabuk gila (jangan guna bahasa ni, ni bukan bahasa BM ok and tak sesuai nak buat karangan :P) blog sebab lama tak bukak. Lepas tu, design blog lama sangat tak tukar. Bila tengok balik dah tak menarik. Nantila saya tukar. Nak buat pembaharuan sikit. Tengok macam mana tahap kerajinan nanti.

Masa tu ada tapi ilham untuk menulis tu tak berapa nak datang. Ni la ilham ada datang sikit, so saya curi-curi masa untuk menulis. Berapa lama dah tak menulis dalam blog. Zaman kerajinan menulis blog masa sekolah menengah dah berlalu. Bila baca balik nak tergelak pun ada. Tapi takpe, itu semua kenangan dan pengalaman saya berjinak-jinak dalam penulisan (ada je penulisan lain yang saya dah buat tapi malu nak publish kat sini sebab kita tak pandai/ tak expert sangat nak menulis. Hehehe)

Okayy. Habis dah cerita pasa…

Welcome Baby Fayha Hanaa to our family!!!

Assalamualaikum..
Selamat sejahtera everyone!

Sebenarnya lama dah nak post benda ni.  Sesuatu yang sangat istimewa. Istimewa dalam hidupku dan keluargaku.

And this time baru ada masa nak post.

Noor Fayhaa Hanna Bt Mohd Hisyam




Baby Fayha Anugerah Allah yang sangat Indah kepada kami.

Sekarang baru aku tahu bagaimana susahnya seorang ibu mengandungkan serta melahirkan anak..
Semuanya aku lihat betapa susahnya buat along untuk mengandungkan Baby Fayha..Anak sedara ku yang dilahirkan pada 1 mac 2016..

" Along sedang menjalani pembedahan untuk bersalin. Harap anak-anak abah berdoa agar along selamat menjalani pembedahan dan baby bakal lahir sihat. Kalau ada masa baca Al-quran mengiringinya ".

Pagi tu, abah whatsapp group family kami, Along bakal melahirkan seorang baby dan abah meminta kami mendoakan nya. Aku dalam masa  yang sangat berasa sangat gembira dan mendoakan agar Along selamat melahirkan baby nya. Ya aku tahu, itu semua bukan mudah kerana aku melihat sendiri bagaimana al…