Skip to main content

Posts

Showing posts from February 11, 2018

Bersyukur dengan setiap apa yang Tuhan beri.

Bersyukur dengan setiap apa yang Tuhan beri.
Assalamualaikum semuaaaa. Tak terlambat lagi kannn nak ucap. Selamat Tahun Baruuuu! (Tapi sekarang dah masuk bulan 2. Heeee) Moga tahun ini lebih baikkk dari tahunn -tahun sebelumnyaaa. Moga hari ini lebih baik dari hari sebelumnyaa. Moga Azam/wish list kalian tercapai dengannn jayanya tahun ini.
Aaaminnn.
Tak tahu nak mula dari mana, Harapnya kalian sudi la baca kiriman aku kali ini.
Yep, aku sekarang memang dah ada dekat Uni! Setelah 3 minggu cuti sem duduk kat rumah. I got to spend most of my time kat rumah with the familiaaaaa setelah beberapa bulan xbalik rumah. Huhu. Okay berapa bulan je (tak perlu diperbesarkan. Hehe)
Kat rumah memang totally aku lost and confused sebab banyak masa aku spend tak buat kerja (I mean thesis and such). Kadang-kadang rasa macam ada personality disorder. Perubahan yang normal/typical bagi student bila balik rumah kut (I got this disorder since matrikulasi lagi. Even balik rumah untuk study week pun aku takkan study.…